Välkommen till Västra Götalands län

Stöd och Matchning

Vill du bli inskriven hos oss?
Behöver du hjälp med kontakter?
Intresserad av att bli inskriven hos oss?
Behöver du hjälp med kontakter?

Nu har du möjligheten att få hjälp av oss digitalt!

Står du i behov av att hitta ett arbete eller behöver du hjälp med att hitta rätt utbildning?
R&EC Sverige AB har över 11 års erfarenhet med att hjälpa arbetssökande hitta sitt nästa arbete eller kompetens höjande utbildning.

Genom att ta del av stöd och matchning hos oss så får du följande hjälp;

Hos oss får du en personlig handledare som ger dig det stöd du behöver. Tillsammans med din handledare gör ni en individuell planering, för att planera ditt jobbsökande. Du får hjälp med dina ansökningshandlingar så att du blir mer attraktiv på arbetsmarknaden. Vi förbereder dig inför din nya anställningsintervju. Du får ta del av vårt breda kontaktnät, rekryteringsträffar, arbetsgivarträffar samt dolda jobb.

Hur kan du välja oss som leverantör? 

För att ta kunna ta del av vårt unika program och träffa vår kunniga personal behöver du vara inskriven på Arbetsförmedlingen.

Ta gärna kontakt med oss för att få veta mer om Stöd och Matchning eller prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen för att se ifall du kan börja programmet hos oss på Rekryterings och EtableringsCentrum Sverige AB. Det är din handläggare på Arbetsförmedlingen som avgör om du kan börja programmet.

Välj oss som din leverantör!

Uppge Ka.nummer hos Arbetsförmedlingen:

Ka Göteborg: 10066957

Våra digitala arbetsgivarträffar

CITAT FRÅN VÅRA DELTAGARE/ARBETSGIVARE

REC arbetar hårt för att hjälpa oss. Så bra och kompetent personal. Kan varmt rekommendera REC.

Maylaa

Personalen är motiverade och drivna att hitta arbete till oss och brinner verkligen för att hjälpa oss. Är verkligen så nöjd här, har aldrig fått möjligheten att träffa så många arbetsgivare

Syed

Jättespännande att komma hit på rekryteringsträff. Bra sökande, blandade kandidater. Ska bli roligt att fortsätta det goda samarbetet.

Skåningegård

Jättebra att komma till REC och verkligen få träffa kandidaterna face to face. Bra kandidater och ett fortsatt gott samarbete.

Onepartnergroup

Effektivt där REC gjort grovjobbet. Jättebra samarbetspartner som vi definitivt ska samarbeta med.

Måltidsenheten

Varje gång vi kommer till REC så får vi träffa riktigt bra kandidater. De är duktiga på att matcha utefter det vi söker.

En god samarbetspartner till oss som vi värnar om!

Humana Assistans

Några av våra samarbetspartners