Stöd och Matchning

Intresserad av att bli inskriven hos oss?
Behöver du hjälp med kontakter?
Intresserad av att bli inskriven hos oss?
Behöver du hjälp med kontakter?

HOS OSS PRATAR VI JOBB

Stöd 

Våra jobbcoacher har lång erfarenhet av att stötta arbetssökande ut till arbete eller utbildning. Hos oss får du hjälp med att skapa ansökningshandlingar som kommer att göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden. Vi förbereder dig inför din nästa arbetsintervju genom intervjuträning.

Matchning mot Jobb

Hos oss får du möjlighet att träffa arbetsgivare via oss varje vecka ca-3-4 gånger i veckan. Vi samarbetar med företag inom olika branscher och har idag 100-tals företag som vi samarbetar med. Du har möjlighet att gå på intervjuer varje vecka och kan ha möjlighet att bli rekryterad direkt på plats via våra samarbetspartners.

Matchning mot utbildning

Hos oss träffar du vår kompetenta personal som kan hjälpa dig att välja och söka rätt utbildning. Du får även möjlighet att träffa olika utbildningsanordnare varje månad på plats i våra lokaler. Dessutom kommer du aktivt att träffa vår studie och yrkesvägledare som finns på plats för dig.

Hur kan du bli inskriven hos oss?

Ta kontakt med den Arbetsförmedling du tillhör och se om du har rätt till Stöd och matchning. Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du har rätt till tjänsten. Har du frågor om tjänsten och vill veta mer, Kontakta Sanjin Hadzihasanovic för mer information, mobil: 070 952 01 96, e-post: sanjin.h@recsverige.se

CITAT FRÅN VÅRA DELTAGARE/ARBETSGIVARE

REC arbetar hårt för att hjälpa oss. Så bra och kompetent personal. Kan varmt rekommendera REC.

Maylaa

Personalen är motiverade och drivna att hitta arbete till oss och brinner verkligen för att hjälpa oss. Är verkligen så nöjd här, har aldrig fått möjligheten att träffa så många arbetsgivare

Syed

Jättespännande att komma hit på rekryteringsträff. Bra sökande, blandade kandidater. Ska bli roligt att fortsätta det goda samarbetet.

Skåningegård

Jättebra att komma till REC och verkligen få träffa kandidaterna face to face. Bra kandidater och ett fortsatt gott samarbete.

Onepartnergroup

Effektivt där REC gjort grovjobbet. Jättebra samarbetspartner som vi definitivt ska samarbeta med.

Måltidsenheten

Varje gång vi kommer till REC så får vi träffa riktigt bra kandidater. De är duktiga på att matcha utefter det vi söker.

En god samarbetspartner till oss som vi värnar om!

Humana Assistans

Några av våra samarbetspartners