Välkommen till Södermalands län

Stöd och Matchning

Intresserad av att bli inskriven hos oss?
Behöver du hjälp med kontakter?
Intresserad av att bli inskriven hos oss?
Behöver du hjälp med kontakter?

Nu har du möjligheten att få hjälp av oss digitalt!

Står du i behov av att hitta ett arbete eller behöver du hjälp med att hitta rätt utbildning?
Vi hjälper dig i ditt jobbsök oavsett vart i landet du bor!

R&EC Sverige AB har över 11 års erfarenhet med att hjälpa arbetssökande hitta sitt nästa arbete eller kompetenshöjande utbildning.

Vi arbetar med Stöd och Matchning utifrån vårt huvudsäte i Växjö och har bland annat även funnits på orterna Göteborg, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Värnamo och Ljungby. Tusentals människor har med vår hjälp hittat sin nästa karriärssmöjlighet och tack vare dessa goda resultat är vi den största anordnaren i Kronobergs län.

Välj oss som din leverantör för att ta del av vårt breda kontaktnät och samarbetspartners från olika branscher. Du blir matchad gentemot arbetsgivare via våra fysiska och digitala rekryteringsmässor samt träffar.

För att ta kunna ta del av vårt unika program och träffa vår kunniga personal behöver du ha varit inskriven på Arbetsförmedligen i minst tre månader.

Ta gärna kontakt med oss för att få veta mer om Stöd och Matchning eller prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen för att se ifall du kan börja programmet hos oss på Rekryterings och EtableringsCentrum Sverige AB. Det är din handläggare på Arbetsförmedlingen som avgör om du kan börja programmet.

Våra digitala arbetsgivarträffar

CITAT FRÅN VÅRA DELTAGARE/ARBETSGIVARE

REC arbetar hårt för att hjälpa oss. Så bra och kompetent personal. Kan varmt rekommendera REC.

Maylaa

Personalen är motiverade och drivna att hitta arbete till oss och brinner verkligen för att hjälpa oss. Är verkligen så nöjd här, har aldrig fått möjligheten att träffa så många arbetsgivare

Syed

Jättespännande att komma hit på rekryteringsträff. Bra sökande, blandade kandidater. Ska bli roligt att fortsätta det goda samarbetet.

Skåningegård

Jättebra att komma till REC och verkligen få träffa kandidaterna face to face. Bra kandidater och ett fortsatt gott samarbete.

Onepartnergroup

Effektivt där REC gjort grovjobbet. Jättebra samarbetspartner som vi definitivt ska samarbeta med.

Måltidsenheten

Varje gång vi kommer till REC så får vi träffa riktigt bra kandidater. De är duktiga på att matcha utefter det vi söker.

En god samarbetspartner till oss som vi värnar om!

Humana Assistans

Några av våra samarbetspartners