Arbetssökande i Jönköpings Län

Lägg in CV
Uppdatera CV
Lägg in CV
Uppdatera CV

HOS OSS PRATAR VI JOBB

Rekrytering

Hos oss står Jobben i fokus. Vi har existerat som ett rekryteringsföretag i 10 år och har en gedigen branschkunskap och erfarenhet av marknaden. Vi har ett stort kontaktnät där vi arbetar ut mot alla branscher. Vi har hjälpt 1000-tals personer att hitta ett arbete via vår rekrytering. Vi matchar dig mot våra samarbetspartners som ständigt söker nya medarbetare.

Stöd och Matchning

Behöver du dessutom extra hjälp med kontakter och att hitta ett arbete så erbjuder vi programmet stöd och matchning. Hos oss får du möjlighet att personligen träffa arbetsgivare. Du får möjlighet att träffa VD, personalansvariga och gå på intervjuer varje vecka.

Hur kan du bli inskriven hos oss?

Ta kontakt med den Arbetsförmedling du tillhör och se om du har rätt till Stöd och matchning. Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du har rätt till tjänsten.

Har du frågor om tjänsten och vill veta mer, Kontakta Sanjin Hadzihasanovic för mer information, mobil: 070 952 01 96, e-post: sanjin.h@recsverige.se

CITAT FRÅN VÅRA DELTAGARE/ARBETSGIVARE

REC arbetar hårt för arr hjälpa ps. Så bra och kompetent personal. Kan varmt rekommendera REC.

Maylaa

Personalen är motiverade och drivna att hitta arbete till oss och brinner verkligen för att hjälpa oss. Är verkligen så nöjd här, har aldrig fått möjligheten att träffa så många arbetsgivare

Syed

Jättespännande att komma hit på rekryteringsträff. Bra sökande, blandade kandidater. Ska bli roligt att fortsätta det goda samarbetet.

Skåningegård

Jättebra att komma till REC och verkligen få träffa kandidaterna face to face. Bra kandidater och ett fortsatt gott samarbete.

Onepartnergroup

Effektivt där REC gjort grovjobbet. Jättebra samarbetspartner som vi definitivt ska samarbeta med.

Måltidsenheten

Några av våra samarbetspartners